2016-2017 Futbol Sezonunu Başarıyla Tamamladık

2016-2017 Futbol Sezonunu Başarıyla Tamamladık.

    İl Hakem Kurulu olarak 2016-2017 Futbol sezonunu dernek yönetimi ve taban birlikleriyle uyum içinde çalışarak TFF Merkez Hakem Kurulunun talimatları doğrultusunda, sağlanan huzurlu ortamda adil, tarafsız, disiplinli ve sorumluluk bilinciyle çalışarak başarılı bir futbol sezonunu geride bıraktık.

   2016-2017 Futbol sezonunda ilimizde düzenlenen amatör, gelişim ligleri, resmi ve özel müsabakalarda hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz 857 maçta başarı ile görev yaptılar, 2.Lig, 3. Lig, T. Ziraat Kupası ve BAL müsabakalarında Klasman Hakemlerimiz 56 maçta, Klasman Gözlemcilerimiz 24 maçta ilimizi başarı ile temsil ettiler.

   Sezon içinde hakem ve gözlemcilerimizin eğitimleri ve antrenmanlarında bizlere ev sahipliği yapan,  devamlı yanımızda olan ve bizlerden desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem ve personeline, AİBÜ BESYO Müdürlüğüne, Bolu ASKF Başkanı Sayın Zekeriya Gökmen ve yönetimine, Futbol İl Temsilcisi Sayın Cemalettin Metin ve Yardımcısı Sayın Mustafa Ay’a, Taban birliklerimize, yaz-kış demeden bizlerle birlikte sahada olan saha komiserlerimize, sağlık personelimize, Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli emniyet personelimize, takım yöneticilerimize, antrenörlerimize ve tüm sporcularımıza teşekkür ederiz.

Ayrıca en çok da hakemlerimize, gözlemcilerimize ve başarılı bir sezon geçirmelerinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sevgili eşlerine, ailelerine sevgi saygı ve şükranlarımızı sunarız.

BOLU İL HAKEM KURULU

  
1129 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın